Locatie
Appelscha


Locatie Appelscha licht midden in het dorp en is gevestigd in een appartement complex. We beschikken over vier appartementen van elk 60 m2. Deze appartementen hebben een ruime woonkamer met keuken en een aparte slaapkamer. Douche en toilet zijn gescheiden. Tevens hebben we vier appartementen van elk 36 m2. Deze bestaan uit een woon-slaapkamer met eigen sanitair en een pantry. De gezamenlijke ruimte is 90 m2(woonkamer/keuken) De mogelijkheid tot uitbreiding is aanwezig.
Dagbesteding

De winkel/werkplaats 180m2 (Hinkel van sinkel) is gevestigd in het winkelcentrum onder het appartementen complex. Met onze dagbesteding hebben we o.a. het doel om ons in te zetten voor de maatschappij en de wereld om ons heen.
Foto's

Pand Appelscha


Gemeeenscappelijke ruimteKamer


Werkplaats


Winkel

Locatie
Wolvega


Deze locatie ligt aan de rand van Wolvega op steenworp afstand van het centrum. Hier worden momenteel hard gewerkt om 8 appartementen van 40m2 en een gezamelijke woonkamer 90m2 te realiseren. De locatie beschikt over 1,5 hectare grond waar een grote moestuin en kapschuur gerealiseerd worden voor dagbesteding.

Per 1 Oktober is deze locatie geopend.