Dagbesteding bij HI-Totaalzorg

Bij de Koningshoeve, onze locatie in Wolvega, bieden wij dagbesteding voor mensen met een beperking aan. Binnen een gestructureerde dag worden er verschillende werkzaamheden gedaan gericht op de interesses en mogelijkheden van onze deelnemers.

Het dragen van verantwoordelijkheid is een belangrijk uitgangspunt tijdens deze activiteiten. Op de 1.5 hectare grond is een grote moestuin en een kapschuur gerealiseerd voor dagbesteding.  

Daarnaast zijn er ook verschillende dieren zoals kippen, konijnen, geit, varkens etc., die alle ruimte hebben om vrij te bewegen. Het voeren en verzorgen van dieren, maaien en oogsten, houtbewerking evenals onderhoudswerkzaamheden maken onderdeel uit van onze dag.

Deelnemers krijgen onder begeleiding de gelegenheid te ontdekken wat zij willen leren en waar hun interesses liggen. Dagbesteding wordt afgestemd op de vraag en mogelijkheden van de deelnemer.

Hieronder een paar voorbeelden van de dagbesteding bij HI-Totaalzorg. We kunnen jammer genoeg hier niet alles laten zien, maar misschien kun je een keer komen kijken om ook de moestuin, onze konijnen, de kippen, de varkentjes, de pipowagen en al die andere dingen in het echt te zien.

Ook maken wij in opdracht handgemaakte producten die uniek zijn en met zorg zijn gemaakt. Denk hierbij eens aan een schilderij, borrelplanken, aanmaakblokjes voor de houtkachel, vogelhuisjes, kaarsenhouders, bedankjes voor feesten. Kortom allerlei leuke cadeau artikelen.

Benieuwd of HI-Totaalzorg ook voor u een opdracht kan maken? Neem contact met ons op via info@hi-totaalzorg! U zult verrast zijn naar de diverse mogelijkheden!


HI-Totaalzorg
Vaart Zuidzijde 50
8426 AE APPELSCHA
www.hi-totaalzorg.nl
info@hi-totaalzorg.nl