Werken bij

VACATURES
HI-Totaalzorg biedt een prettig werkklimaat waarin we met en van elkaar willen leren. Openheid en respectvol met elkaar omgaan, staan bij ons hoog in het vaandel.

Werken bij HI-Totaalzorg betekent afwisseling, een informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden.  Doordat HI-Totaalzorg ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking of licht psychiatrische aandoeningen, zijn medewerkers voor onze cliënten in hun dagelijkse en toekomstige leven erg belangrijk.

Weet jij precies wat onze cliënten nodig hebben? Ben jij deskundig, maar wil jij jezelf ook verder blijven ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar jou! 

OP DIT MOMENT HEBBEN WIJ GEEN VACATURE.

OPEN SOLLICITATIE
Je wilt graag bij ons komen werken, maar wij hebben geen vacature? Dat is jammer. We werken namelijk graag met enthousiaste en gemotiveerde mensen. We vinden het fijn dat je interesse hebt! Je kunt je open sollicitatie sturen naar info@hi-totaalzorg.nl en misschien ben jij dan binnenkort onze nieuwe collega!

STAGES
Je volgt een zorgopleiding en bent op zoek naar een plek om ervaring op te doen?
Als toekomstig zorgprofessional leer je het meeste in de praktijk. Het is dé manier om erachter te komen waar je talenten liggen. Interesse in een stageplek bij HI-Totaalzorg? Stuur dan je motivatie naar info@hi-totaalzorg.nl en misschien loop jij je stage bij HI-Totaalzorg.  


HI-Totaalzorg
Vaart Zuidzijde 50
8426 AE APPELSCHA
www.hi-totaalzorg.nl
info@hi-totaalzorg.nl