Werken bij

HI-Totaalzorg is een kleinschalige organisatie met twee locaties.  Wij willen ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling en bevordering van de zelfstandigheid van onze cliënten met een verstandelijke beperking of licht psychiatrische aandoeningen. Bij HI-Totaalzorg veroordelen we niemand. Ook overvragen we niet. Liever denken we in kansen en mogelijkheden, zodat eenieder zijn talenten en kwaliteiten optimaal kan ontwikkelen. Vanuit die positief-realistische visie bieden we 24-uurszorg aan deze kwetsbare doelgroep. HI-Totaalzorg biedt hulp in een veilige, gastvrije omgeving. In de vorm van een duidelijk dagprogramma, gebaseerd op persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden van elke cliënt. Onze werkbegeleiding is er mede op gericht iets terug te doen voor de samenleving. Belangrijke pijlers hiervan zijn: het bieden van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie en het bieden van een betekenisvolle daginvulling en anders kijken naar probleemgedrag.

Ben jij die betrokken professional die wij zoeken?
Als groepsbegeleider werk je vanuit je eigen kracht en talent, want jij begrijpt dat cliënten het lastig vinden om te verbinden. Gezien de intensiteit van de hulpvraag van de cliënten is het van belang dat je stevig in je schoenen staat, je eigen leven in balans is en je in staat bent je eigen functioneren bespreekbaar te maken en je grenzen aan te geven.

Wat bieden wij?
HI-Totaalzorg biedt een uitdagende, afwisselende baan binnen een informele werksfeer. Je krijgt voldoende ruimte voor je eigen inbreng en ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg FWG 40.

Wat verwachten wij?

  • Minimaal een MBO niveau 4 zorg en welzijn
  • Ervaring als begeleider, bij voorkeur specifieke doelgroepen
  • Je hebt kennis en inzicht in de specifieke problematiek van de cliënten met een verstandelijke en/of licht psychiatrische problematiek en bijkomende gedragsproblemen
  • Je hebt zicht op je eigen gedrag, zelfreflectie en kan hierover communiceren met je collega’s en leidinggevende
  • Je hebt het vermogen om met verbale en lichamelijke agressie om te gaan
  • Je staat open voor het volgen van zorg gerelateerde cursussen die aansluiten op de problematiek van de cliënt

Stuur je sollicitatie en C.V. o.v.v. sollicitatie groepsbeleider naar:
info@hi-totaalzorg.nl of t.a.v. Hedzer Geertsma en Irma van Sleen,
Vaart Zuidzijde 50,
8426 AE APPELSCHA


HI-Totaalzorg
Vaart Zuidzijde 50
8426 AE APPELSCHA
www.hi-totaalzorg.nl
info@hi-totaalzorg.nl